Tervetuloa lukemaan blogiani! Tänne kirjoittelen vain, kun siltä tuntuu – aiheena oma elämäni tai sitten jotain ihan muuta.

26 kesäkuuta 2010

Jalkapallopohdintaa hyvin rauhallisen juhannuksen jälkimainingeissa

Nyt loput neljännesvälieristä ovat selvillä. En tiedä, voiko laittaa HTML-koodeja, kun lähettää blogimerkinnän sähköpostitse kännykällä, mutta kokeillaan:

<ul>
<li> Hollanti - Slovakia
Vaikka Slovakia voitti Italian, sillä ei liene paljon mitään jakoa Hollantia vastaan. Toki ihmeitä on ennenkin tapahtunut, mutta...
Hollanti voittaa 3-1.
<li> Brasilia - Chile
Kumpikin pelaa hyökkäävää jalkapalloa, mutta Brasilialla on varmasti paljon kurinalaisempi puolustus, minkä lisäksi monet Chileläiset ovat pelikiellossa. Jos Brasilia, toisin kuin eilen, on pelipäällä, saattaa se mätätä hyvin rumat lukemat taululle.
Brasilia voittaa 4-1.
<li> Japani - Paraguay
Siitä voi tulla hyvinkin tasainen kamppailu. Jos Japanin erikoistilanteet ovat yhtä vaarallisia kuin Tanskaa vastaan, voi se kyllä voittaa, mutta pelillisesti Paraguay lienee parempi joukkue.
Paraguay voittaa 2-1.
<li> Espanja - Portugali
Portugali ei ole päästänyt maaliakaan vielä turnauksessa. Tähtiä vilisevää Espanjaa vastaan katkeaa tämä trendi kyllä. Eilen Espanja näytti osaavansa hyökätä, ja varsinkin osaavansa jäähdyttää peliä päästyään johtoasemaan. Eilen viimeiset puoli tuntia oli aivan helvetin tylsää pelailua Espanjan osalta.
Espanja voittaa 3-2.
</ul>

Eilen purin ison kasan äänilehtiä, minkä jälkeen luin Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirjaa. Iltapäivällä, ennen ensimmäisen ottelun alkua, syötiin uusia perunoita ja grillattua Kasleria. Sitten vietettiin jalkapallotäytteistä juhannusaattoa. Otteluiden välissä kuuntelin Järviradion toiveiskelmiä.

Tenniksen Wimbledonissa ei olla mainittavia yllätyksiä nähty. Suurimmat ennakkosuosikit ovat jättäneet vastustajansa vaille mahdollisuuksia.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto