Tervetuloa lukemaan blogiani! Tänne kirjoittelen vain, kun siltä tuntuu – aiheena oma elämäni tai sitten jotain ihan muuta.

23 maaliskuuta 2010

Viimeisiä viedään!

Huomenna on erittäin odotettu hetki, koska silloin YO-kirjoitukset päättyvät! Sitä ennen pitää kuitenkin selviytyä sangen vaikeasta matematiikan kokeesta. Olo oli päivällä vielä aika levoton, mutta helpotti kyllä kun tulin katsoneeksi viime vuosien pisterajoja. Minun ei kyllä tarvinne pelätä I:tä, niin vähän hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan.

Maanantaina oli suomen koe. Se meni oikein hyvin ja toiveet L:stä elävät. Huomenna saan vähän pohjaa, kun pystyn katsomaan kuinka monta oikein monivalintatehtävistä tuli. Koe tuntui tosin kaikin puolin aika helpolta.

Kärpät ja Tappara ottivat kiinnitykset puolivälieriin jääkiekon Sm-liigassa. Jokipojat eivät pudotuspeleissä hävinnyt otteluakaan ja voitti Mestiksen. Nyt lopetan kuitenkin tähän, kännykän varassa kun olen, ja alan vähitellen miettiä nukkumista. On tosin kyllä sanottava, että kirjoittaminen on hyvin jouhevaa T9-sanakirjaa käyttäen.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto