Tervetuloa lukemaan blogiani! Tänne kirjoittelen vain, kun siltä tuntuu – aiheena oma elämäni tai sitten jotain ihan muuta.

08 marraskuuta 2007

Kokeita ja urheilua

Käytännöllisesti katsoen sain ysin kaikissa suomen kielen testeissä (kuulon- ja tekstinymmärtämistestit, aine ja koe.) Ysin perään oli joko + tai -, mutta keskiarvo oli tasan 9. Pieni pettymys, olin kyllä odottanut enemmän.
Keskiviikkona minulla oli englannin kielen koe. se meni minusta suhteellisen hyvin.
Mainitsemani YLEn TV-peli päättyi 0-0. Ehkä yllättävintä viikon kierroksessa oli Rosenborgin jatkuva hyvä vire. norjalaaset voittivat Valencian vieraskentällä 0-2. Mainittakoon myös että Liverpool murskasi Besiktasin peräti 8-0.
Jääkiekon epävirallinen EM-sarja Euro hockey Tour alkoi tänään Helsingissä. Turnauksessa on mukana neljä joukkuetta: Suomi, Ruotsi, Tshekki ja Venäjä. Suomi pelaa parhaillaan Tshekkiä vastaan Helsingin areenassa ja on tappiolla 2-1. Ruotsi kohtaa venäjän kello 20.30 alkavassa kamppailussa Gönköpingissä. Loput otteluista pelataan Helsingissä.
Huomenna arvostelen Kjell Westön teosta Leijat Helsingin yllä suullisesti luokan edessä. Luin kuitenkin sen kirjan loppuun jo kuukausi sitten. Nyt on meneillään Agatha Christien teos kolmas tyttö. Luen sen siis suomeksi.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto